• Print

Om Dansk Firmapension

Dansk Firmapension er en professionel og innovativ samarbejdspartner til danske virksomheder, organisationer og medarbejdere. Vi rådgiver, servicerer og implementerer pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer i dansk erhvervsliv. 

Vores kompetencer er baseret på viden og dyb indsigt i pensionsmarkedet. Vi ligger vægt på, at du kan gennemskue dine pensionsordninger og sundhedsforsikringer, så de kommer til at afspejle præcis din hverdag og det liv, som du har lyst til at leve - både nu og i fremtiden. 

Vi leverer produkter af høj kvalitet, og vi synes det er vigtigt, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder. Derfor forvaltes forsikringsdækning og opsparing af vores samarbejdspartner Skandia, som er Nordens største pensionsselskab. 

Vores team består af kompetente rådgivere med mange års erfaring i pensionsbranchen. Derfor yder vi en professionel rådgivning og analyse for at sikre dig den størst mulige økonomiske tryghed - om end det handler om tab af erhvervsevne eller alderspension.

Om Persondataforordningen - Alle kunders persondata er sikre i Dansk Firmapension.

Som kunde i Dansk Firmapension og Skandia er I ikke ansvarlige for hverken Dansk Firmapension's eller Skandia's behandling af jeres ansattes personoplysninger. Det er alene Dansk Firmapension & Skandia, der har ansvaret.

Som dataansvarlige efterlever vi naturligvis Databeskyttelsesforordningens krav, og I skal derfor ikke indgå en databehandleraftale med hverken Dansk Firmapension eller Skandia.

Vi indhenter og bruger kun de nødvendige personoplysninger i forbindelse med etablering og vedligeholdelse af jeres ansattes pensions- og forsikringsordninger i Skandia. Vi vil altid oplyse jeres ansatte om vores behandling af oplysningerne. Når oplysningerne ikke længere er relevante for kundeforholdet, vil de blive slettet.

 

Small Finn , Kent , Erik

Small Andreas , Janne , Søs

Small Cliff , Charlotte , Glenn

Afkast top 3 - en måned