• Print

Om Dansk Firmapension

Dansk Firmapension er en professionel og innovativ samarbejdspartner til danske virksomheder, organisationer og medarbejdere. Vi rådgiver, servicerer og implementerer pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer i dansk erhvervsliv. 

Vores kompetencer er baseret på viden og dyb indsigt i pensionsmarkedet. Vi ligger vægt på, at du kan gennemskue dine pensionsordninger og sundhedsforsikringer, så de kommer til at afspejle præcis din hverdag og det liv, som du har lyst til at leve - både nu og i fremtiden. 

Vi leverer produkter af høj kvalitet, og vi synes det er vigtigt, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder. Derfor forvaltes forsikringsdækning og opsparing af vores samarbejdspartner Skandia, som er Nordens største pensionsselskab. 

Vores team består af kompetente rådgivere med mange års erfaring i pensionsbranchen. Derfor yder vi en professionel rådgivning og analyse for at sikre dig den størst mulige økonomiske tryghed - om end det handler om tab af erhvervsevne eller alderspension.


Small Finn , Kent , Erik

Small Andreas , Janne , Søs

Small Linda , Clifford , Kim , Bjarne

Small Cliff , Charlotte , Glenn

Afkast top 3 - en måned

.