Attraktiv stilling med mulighed for partnerskab

Dansk Firmapension søger engageret sælger/key account manager, som brænder for salg og pasning af sine kunder. Du skal have engagement og drive til at etablere og udbygge dit netværk til at skabe din egen succes. Vi kan tilbyde en høj grad af indflydelse, selvstændighed i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet.

Vores kunder er såvel små og mellemstore virksomheder, og derfor er det en fordel, at du har erfaring med B2B.

Vi forventer, at du har finansiel forståelse, og du har allerede helt eller delvist en baggrund fra Forsikringsakademiet.

Du har nogle års erfaring med B2B-salg og er en netværker der ved, hvor vigtigt det er at pleje sine relationer med hen- blik på at skabe gensidige forretninger. Vil du være en del af en succes, bor du i Jylland, og elsker du at jage og opnå gode resultater, så har vi den oplagte mulighed til dig. Du bliver tilknyttet vores kontor i Aarhus.

Som person er du tillidsvækkende, empatisk, men også ambitiøs, robust og resultatorienteret. Du er flittig, pågående og samarbejdsvillig, og du forstår, at hårdt arbejde er vejen til de resultater du brænder for. Og du skal hele tiden sætte dig nye mål – så lover vi dig en rigtig god mulighed for at få en fantastisk fremtid.

Her er nogle af dine arbejdsopgaver:

  • Samarbejde med nuværende partner, med blik på overtagelse af portefølje ifm. generationsskifte
  • Udvikle kundeportefølje med baggrund i eksisterende emner
  • Opbygge egen kundekreds – via netværk og kanvas
  • Afholde egne kundemøder
  • Udfærdige kontrakter og tilbud
  • Pleje relationer og netværk
  • Være med i udviklingen af virksomheden og produkterne
  • Afsøge potentielle muligheder i markedet

Til gengæld får du en stilling med en høj grad af indflydelse og selvstændighed i et miljø, hvor humor og samarbejde er i højsædet. Vi er kammerater, kolleger og selvstændige iværksættertyper, som alle hjælper hinanden til fælles succes. For den rette person er der mulighed for medejerskab af virksomheden og dermed overtagelse af en eksisterende kundepor- tefølje i kommende generationsskifte. Du er fra førstedagen med i et team og dermed også indtægter fra dag et.

Yderligere oplysninger kan hentes hos Finn Blaavand, tlf. 2044 5359.

Ansøgning vedlagt CV mailes til: finn.blaavand@danskfirmapension.dk – 100% gensidig diskretion.

Ansøgningsfrist den 28. februar 2020.

Dansk Firmapension er en professionel og innovativ samarbejdspartner til danske virksomheder, organisationer og medarbejdere. Vi rådgiver, servicerer og implementerer pensionsordninger, sundhedsforsikringer og sundhedsprogrammer i dansk erhvervsliv.
Dansk Firmapension er i tæt samarbejde med AP pension. Vi leverer produkter af høj kvalitet, og vi synes det er vigtigt, at vores kunder får mere pension og mere sundhed hos os, end de kan få andre steder. Derfor forvaltes forsikringsdækning og opsparing af vores sam- arbejdspartner AP pension

Dansk Firmapension er grundlagt i 2009, og i dag er der 8 medarbejdere med kontor i Århus, Kolding og Odense.